Star PerformerStar Performer SPTV 215/60 R17 100V XL 4PR

print
Star Performer
Star Performer
SPTV 215/60 R17 100V XL 4PR
Star Performer SPTV

Pozor: Isporučujemo Vam vam samo gumu. Ako je na slici prikazana felga, tada felga služi samo simbolizaciji.

Samo 1,254.90 Kn
u to su i troškovi slanjau ključeni!

Količina:

veličina gume:215/60 R17 100V promijeniti
Vrsta gume: Zimske gumeZimske gume
M+S karakteristika
mit Schneeflockensymbol mit Schneeflockensymbol
XL Pojačana verzija (Extra Load)
Misljenje kupaca:
EU naljepnica gume:Otpor pri kotrljanju E Mokro prianjanje B Emisija buke 272 dB
EAN:4717622031508
Speedindex:V: ova guma je prikladna za brzine do 240 km/h .
DEX:
Test ocjene Profil SPTV:
auto-motor-i-sport.pl 11/2016
auto motor und sport 10/2016 (german)

Star Performer SPTV

Gume za kombi kao Star Performer SPTV suočavaju se s posebno velikim opterećenjima. One moraju da obezbede sigurnost u svim vremenskim uvjetima, prijeđu mnogo kilometara u kratkom vremenu i da u velikoj mjeri koriste u druge svrhe. Nije neobično da su vlasnici vozila pod pritiskom vremena i troškova. Pouzdane i ekonomične gume su zbog toga od suštinskog značaja. Star Performer SPTV je zimska guma s niskim otporom kotrljanja a time i niskom potrošnjom goriva. Recenzije kupaca na Testiranjeguma.hr ističu tu kvalitetu. Ovdje je njena kontrola na snijegu pohvaljena kao dobra. Generalno SPTV se pokazala dobro u skoro svim kriterijima. Prianjanje na mokrim cestama je također uvjerljivo - klasa B u oznaci gume EU. Naručite Star Performer SPTV ako tražite isplativu zimsku gumu, koja nudi sigurnost u svim vremenskim uvjetima.

Gume vrhunske kvalitete, odlične za sve vremenske uvjete. Masivni blokovi profila osiguravaju da ove gume budu savršene za autoceste. Razina buke je niska, što osigurava izvanrednu udobnost u vožnji. Dug radni vijek, otpornost na akvaplaning, učinkovito odvođenje vode i snijega. Nude vuču i prianjanje bez premca kako na mokrim površinama, tako i na zavejanim cestama i poledici.
Label: E-B-72

EU oznake na gumama i njihove značajke

Europska unija, je pod rednim brojem CE 1222/2009, propisala da sve gume proizvedene nakon 1. srpnja 2012 za automobile i teretna vozila uključuju EU standarde. Naljepnice na gumama ukazuju na tri radne karaktristike (performanse) potrošnja goriva klasificirani od A do G, prianjanje klasificirano od A do G, i emisija buke u decibelima.

Kategorije guma pod utjecajem ove regulacije su: Protektirane gume, profesionalne off-road gume, trkaće / sportske automobilske gume, kao i specijalne gume dizajnirane za poboljšanje trakcije, kao što su MAG, T-tip privremene rezervne gume, gume za automobile izgrađene prije 1990. godine, gume s najvećom maksimalnom brzinom od 80 km / h, gume za felge promjera manjeg ili jednakog 254 mm ili veće ili jednake 635 mm.

Ove oznake su namijenje s jedne strane da promovišu ekonomsku i ekološku učinkovitost u prometu, kao i na sigurnost u saobraćaju, sa druge strane da pomognu potrošačima da naprave pravi odabir guma osiguravajući određeni stupanj transparentnosti proizvoda. Ipak, oznaka je bila kritizirana jer pokazuje vrlo ograničen broj obilježja. Stručnjaci tvrde da gume imaju mnogo više mogućnosti koje su važne i relevantne za bezbednost na putu, uključujući, na svojstva akvaplaninga, stabilnost vozila, radni vijek, svojstva proizvoda na mokrim i suhim cestama, osim prianjanje, svojstva na snijegu. Proizvođači guma ukazuju da rezultati testa iz različitih institucija i industriskih časopisa trebaju ostati vrlo važan izvor informacija za krajnjeg potrošača, jer se fokusiraju na te ocijene i široku paletu kao i na svojstva i osobine guma.

Cijene važe (ukoliko ne drukčije spomenuto) po komadu i inkluzivne su sa troškovima slanja unutar hrvatski.

© 1999-2022 by Delticom R-218460 / gume.com.hr